Aomeitech værktøjer

Kontrolleret januar 2020

Fra firmaet AOMEI Tecnology  kan downloades værktøjer til brug for backup/restore, patitionering (opdeling) af diske samt redning (recovery) af data.

AOMEI Backupper er et program, der kan anvendes til at lave en backup af din Pc og af dine filer. En Backup kan anvendes til at genskabe din PC, hvis du ikke kan rense den for virus, malware m.v. eller, hvis du ikke kan få eksempelvis Windows Update til at fungere. Du kan fra programmet åbne en backup og genskabe hele Pc’en eller udvalgte filer.

AOMEI Partition Assistant er et program, der kan anvendes til at ændre opdelingen af din harddisk. Programmet har langt flere faciliteter end dem du finder i Windows Diskmanager. Tag altid en backup inden du ændrer på layout af en harddisk, da du kan risikere at ødelægge positioneringen og dermed mister alt på harddisken.

AOMEI OneKey Recovery er et program, der kan anvendes til at tage backup af din PC og genskabe den igen.

Herudover kan programmet anvendes til at lave en partition, hvor der gemmes en kopi af din PC svarende til den, der oprindeligt ligger på de fleste Pc’ere til brug for genskabelse. Den partition, du laver med OneKey Recovery, er opdateret, hvorimod den partition, som blev leveret sammen med din PC ikke er opdateret. Det betyder, at hvis du genskaber Pc’en med den oprindelige gendannelsespartition, så skal du efterfølgende geninstallere dine programmer og Windows Update hente alle opdateringer, som Microsoft har udgivet siden din version af Windows blev produceret. Denne opdatering kan tage flere dage!

Hos AOMEI Technology kan ud finde en række yderligere værktøjer, herunder værktøjer til brug ved opstart af en PC, som ikke kan starte normalt.

Udgivet i Værktøjer og tagget , , .