EaseUS Værktøjer

Kontrolleret januar 2020

Fra firmaet EaseUS  kan downloades værktøjer til brug for backup/restore, patitionering (opdeling) af diske samt redning (recovery) af data.  Programmerne kan til privat brug anvendes i Free eller Home versionerne.

ToDo Backup Free er et program, der kan anvendes til at lave en backup af din Pc og af dine filer. En Backup kan anvendes til at genskabe din PC, hvis du ikke kan rense den for virus, malware m.v. eller, hvis du ikke kan få eksempelvis Windows Update til at fungere. Du kan også genskabe enkelte filer, da en backup kan åbnes i Stifinder som en almindelig filmappe.

Partition Master Free er et program, der kan anvendes til at ændre opdelingen af din harddisk. Programmet har langt flere faciliteter end dem du finder i Windows Diskmanager. Tag altid en backup inden du ændrer på layout af en harddisk, da du kan risikere at ødelægge partitioneringen og dermed mister alt på harddisken.

Data Recovery Wizard Free er et program, der kan anvendes til at genskabe slettede filer og partitionerne på din harddisk, hvis der er blevet ødelagt.

Du kan læse mere om de enkelte programmer og deres anvendelse på easeus.com.

Udgivet i Værktøjer og tagget , , .