Har jeg den nyeste version af Windows 10.

Opdateret 2. december 2017

Den letteste måde at undersøge dette på er med din browser at åbne siden https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10. Her vises, om du har den seneste version, og du kan downloade et opdateringsprogram, hvis du ikke har den seneste version.

 

Downlod den seneste udgave af Windows 10

Downlod den seneste udgave af Windows 10

Tryk på knappen Opdater Nu. Den downloader opdateringsprogrammet med , der hedder Windows 10 Upgrade. Kør programmet og følg vejledningen.

Pc’en henter den nye version af Windows 10, forbereder installationen og afventer derefter accept af at opdateringen må udføres. Når opdateringen er næsten færdig skal du indstille en række sikkerhedsindstillinger. Du bør slå de fleste punkter fra. Du bør bevare lokalisering, afsendelse af fejlmeldinger og Smart Screen beskyttelsen tilsluttet. De øvrige bør du slå fra.

Hvis du vælger at lade Microsoft standardindstillinger være slået til, så kan du senere slå dem fra via Startmenuen –> Indstillinger –> Beskyttelse af personlige oplysninger. Pc’en genstarter en sidste gang, hvorefter du kan logge på.

Det tager afhængig af hvor kraftig din PC er og hvor hurtig din Internetforbindelse er knap 2 timer at udføre opdateringen.

Opdateringen bevarer dine programmer, dokumenter, billeder, videoer og musik m.v. Du skal se godt efter for at finde de synlige ændringer.

Den nyeste version af Windows 10 er pr. 15. oktober 2017 version 1709. Du kan se hvilken version du har  ved at åbne.

Windows Startmenu – > Indstillinger – > System – > Om.

 

Posted in Vedligeholdelse, Windows Update and tagged .

Skriv et svar