Sammenlige Sikkerhedsprodukter

Kontrolleret september 2018

Det er vanskeligt at sammenligne Funktionaliteten i de enkelte sikkerhedsprodukter til hjemmebrug. Jeg har lavet en oversigt over de Internetsider, hvor producenterne sammenligner de forskellige udgaver af egne produkter.

Produkterne er anført i alfabetisk rækkefølge

Producenterne har også produkter til brug ved Rescue af en Pc som er blevet inficeret. Produkterne findes lettest ved at Google efter <produktnavn> + rescue + emergency disk

Husk at lave en Rescue CD eller USB Stick, når du har installeret det tilsvarende Antivirus program. Følg vejledningerne på producentens Internetside og søg eventuelt på http://youtube.com efter en vejledning.

Udgivet i Sikkerhed og tagget .

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.