Sammenlige Sikkerhedsprodukter

Opdateret  januar  2020

Det er vanskeligt at sammenligne Funktionaliteten i de enkelte sikkerhedsprodukter til hjemmebrug. Jeg har lavet en oversigt over de Internetsider, hvor producenterne sammenligner de forskellige udgaver af egne produkter.

Hvis du anvender Windows 10, så er der kun en gevinst ved at anvende tredjeparts sikkerhedsprodukter, hvis du har behov for de ekstra faciliteter, der tilbydes i disse produkter.  Læs mere om Windows Defender til Windows 10.

Produkterne er anført i alfabetisk rækkefølge

Producenterne har også produkter til brug ved Rescue af en Pc som er blevet inficeret. Produkterne findes lettest ved at Google efter <produktnavn> + rescue + emergency disk

Husk at lave en Rescue CD eller USB Stick, når du har installeret det tilsvarende Antivirus program. Følg vejledningerne på producentens Internetside og søg eventuelt på http://youtube.com efter en vejledning.

Udgivet i Sikkerhed og tagget .