Windows 10 driveropdateringer

Microsoft strategi med at gennemtvinge opdateringer på Windows 10 kan medføre at der bliver installeret drivere, der ikke fungerer på din Pc. Du kan slå disse opdateringer fra.

Microsoft har i Windows 10 automatiseret Windows Update for at sikre at brugernes Pc’ere bliver opdateret med de seneste sikkerhedsrettelser og andre programrettelser. Det kan bl.a. have den sideeffekt, at der kan opstå problemer med drivere, som ikke fungerer på din Pc efter en opdatering.

Microsoft har lavet en vejledning til hvordan man kan rulle en driveropdatering tilbage og et program, som kan anvendes til at skjule driveropdateringer, så de ikke udføres. Vejledning hertil findes på support.microsoft.com.

Posted in Windows Update and tagged .

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.