Slet din Google Historik

Genudgivet september 2018

Når du er logget på Google services (gmail, Youtube, Google Drev, Google Fotos og Google Maps m.fl.) på PC, smartphone eller tablet, så gemmer Google data om dine handlinger. Hvis du har en Android enhed, så er du logget på Google Play og data om din færden registreres. Disse data kan fjernes.

Google logger, hvor du har befundet dig, da du brugte din device, blot devicen er tændt. Hvis det er en Android device (Samsung, HTC, Nexus, Sony m.fl.), så er det en meget detaljeret oversigt over, hvordan du har bevæget dig, når du har haft din telefon med dig.

Du sletter disse data, din søgehistorik og m.v. således:

  • Gå til https://myaccount.google.com
  • Under Min aktivitet vælg gå til Min aktivitet
  • Du kan på denne side slette og administrere hvad Google registrerer om dine aktiviteter

Gå tilbage til siden Min konto og benyt lejligheden til at udføre

  • Privatlivstjek
  • Sikkerhedstjek

 

Udgivet i Sikkerhed, Tips & Tricks og tagget .

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.