Slet din Google Historik

Opdateret januar 2020

Når du er logget på Google services (Gmail, Youtube, Google Drev, Google Fotos og Google Maps m.fl.) på PC, smartphone eller tablet, så gemmer Google data om dine handlinger. Hvis du har en Android enhed, så er du logget på Google Play og data om din færden registreres. Disse data kan fjernes.

Google logger, hvor du har befundet dig, da du brugte din enhed blot enheden er tændt. Hvis det er en Android enhed (Samsung, HTC, Nexus, Sony m.fl.), så er det en meget detaljeret oversigt over, hvordan du har bevæget dig, når du har haft din telefon med dig.

Opdateret juli 2019

Du sletter disse data, din søgehistorik og m.v. således:

  • Gå til https://myaccount.google.com
  • Vælg Data og tilpasning. På denne side kan du vælge hvad Google må registrere om din aktivitet
  • Rul ned til Aktivitet og tidslinje og vælg Min Aktivitet
  • Du kan nu vælge at slette manuelt, eller gemme i 3 hhv. 18 måneder hvorefter Google automatisk sletter din aktivitet.
  • Du kan i menuen øverst til højre (de tre vandrette linjer) administrere din aktivitet, herunder foretages manuel sletning via Slet aktivitet efter.
  • Under aktivitetsadministration kan du vælge hvilke aktiviteter, der skal tilpasses.
    • Du kan vælge at sætte på pause
    • Du kan under administrer aktivitet vælge, hvor længe data skal gemmes

Du skal slette aktiviteter før du sætter dem på pause.

Download af dine data

Du kan under Data og tilpasning rulle ned til Download af dine data. Her finder du en lang række Google tjenester. Omfanget af data afhænger af hvilke tjenester du har brugt. Brug vil sige, at du har været logget ind med din Google konto.

 

Udgivet i Sikkerhed, Tips & Tricks og tagget .