Windows 10 Creators Update – Hvad er nyt?

Den næste version af Windows 10 kaldet Creators Update er på trapperne. Den blev i sidste uge frigivet til betatesterne. Du kan i dag tilkendegive, at du vil have denne opdatering som en af de første.

Du går til Indstillinger –> Opdateringer og sikkerhed –> Windows Update. Her vil du under knappen Søg efter opdateringer se et link, hvor du kan tilkendegive, at du som en af de første gerne vil have den nye version af Windows 10.

Du kan læse om nyhederne i artiklen whats-new-in-windows-10s-creators-update fra howtogeeks.com.

De største nyheder er et ny 3D tegneprogram, der er integreret til Microsoft HoloLens. HoloLens, som er Microsoft bud på Augmented reality (det var det der gjorde Pokemon Go så populært). Der er også foregået betydelig videreudvikling af Microsoft assistent Cortana (svarer til Apples Siri).

HoloLens og Cortana er desværre fortsat ikke tilgængelige på dansk.

Herudover er der, som beskrevet i artiklen, mange mindre ændringer, som formentlig kun vil blive opdaget af et begrænset antal brugere.

Udgivet i Windows Tips, Windows Update.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.