Mit digitale selvforsvar

Kontrolleret januar 2020

Forbrugerrådet Tænk har udgivet  – Mit digitale selvforsvar -, der hjælper dig med at være sikker når du er online.

Den holder dig opdateret om de nyeste digitale trusler. Du kan i appen læse  gode råd om sikker adfærd på nettet, hvordan du beskytter dig, hvordan du spotter en svindler og hvad du gør når skaden er sket, Du kan også sende et tip til Forbrugerrådet om noget du har set eller modtaget, som du mener kan være svindel.

Appen findes til Apple og Android tablet og smartphones. Du henter den på din enhed fra Apple’s App Store og Google Play. På en iPad skal du søge efter iPhone apps.

Mit Digitale selvforsvar

Mit Digitale selvforsvar

Mit digitale selvforsvar er et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden.

Flere emner om Sikker adfærd

Udgivet i Sikkerhed.