Mit digitale selvforsvar

Opdateret oktober 2018

Forbrugerrådet har i oktober 2018 nyudgivet appen – Mit digitale selvforsvar -, der hjælper dig med at være sikker når du er online.

Den holder dig opdateret om de nyeste digitale trusler. Du kan i appen læse  gode råd om sikker adfærd på nettet, hvordan du beskytter dig, hvordan du spotter en svindler og hvad du gør når skaden er sket, Du kan også sende et tip til Forbrugerrådet om noget du har set eller modtaget, som du mener kan være svindel.

Appen findes til Apple og Android tablet og smartphones. Du henter den på din enhed fra Apple’s App Store og Google Play. På en iPad skal du søge efter iPhone apps.

Mit Digitale selvforsvar

Mit Digitale selvforsvar

Mit digitale selvforsvar er et samarbejde mellem Forbrugertårdet Tænk og TrygFonden.

Flere emner om Sikker adfærd

Udgivet i Sikkerhed.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.