Malwarebytes AdwCleaner 7 sletter Advanced SystemCare

Opdateret september 2018

Den nye udgave af Malwarebytes AdwCleaner – version 7 – har fået et nyt brugerinterface. IObit Advanced SystemCare kategoriseres  som et potentielt uønsket program. Det bliver slettet, hvis man ikke er meget opmærksom.

Malwarebytes har haft en konflikt med IOBit (et kinesisk firma), som blev beskyldt for at have stjålet bl.a. en malware database. IOBit har i 2011 fjernet den software m.v. som konflikten omfattede. Malwarebytes har overtaget AdwCleaner og programmet betragter nu IOBit Advanced System Care (ASC) som et Potentielt uønsket Program (PuP). Hvis du bruger IOBit ASC så undlad at anvende AdwCleaner.

 

 

Udgivet i Renseprogrammer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.