Malwarebytes AdwCleaner 7 sletter Advanced SystemCare

Den nye udgave af Malwarebytes AdwCleaner – version 7 – har fået et nyt brugerinterface. IObit Advanced SystemCare kategoriseres  som et potentielt uønsket program. Det bliver slettet, hvis man ikke er meget opmærksom.

Malwarebytes har haft en konflikt med IOBit (et kinesisk firma), som blev beskyldt for at have stjålet bl.a. en malware database. IOBit har i 2011 fjernet den software m.v. som konflikten omfattede. Malwarebytes har overtaget AdwCleaner og programmet betragter nu IOBit Advanced System Care (ASC) som et Potentielt uønsket Program (PuP). Hvis du bruger IOBit ASC så undlad at anvende AdwCleaner.

De tidligere udgaver af programmet gav mulighed for let at se hvad, der ville blive slettet og eventuelt fjerne et tjekmærke. Denne del af programmet har fået et ny udseende. Den første version 7.0.0.0 var fejlbehæftet. Det er rettet i version 7.0.1.0

Det så tidligere sådan ud

AdwCleaner gamle visning af scanningsresultat

AdwCleaner, den gamle visning af scanningsresultat

Det ser nu sådan ud

AdwCleaner visning af scanningsresultat

AdwCleaner – Den nye visning af scanningsresultatet

Det er for at få vist listen nødvendigt, at folde de enkelte emner ud

AdwCleaner Tilpasning visning af scanningsresultat

AdwCleaner Tilpasning visning af scanningsresultat

Kontroller hele listen og fjern tjekmærker hvis du er i tvivl.

 

Posted in Renseprogrammer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.