Min mail virker ikke

Kontrolleret januar 2020

Der kan være flere årsager til, at din mail er holdt op med at virke. En årsag kan være, at problemet er hos din mailudbyder. En anden er, at der er fejl på din enhed.

Hvis du kan logge på din enhed og dit mailprogram starter, men du får en fejl ved modtagelse og afsendelse af mail, så bør du gå til din mail udbyders hjemmeside og finde oplysninger om driften af den pågældende mail services.

Hvis du ikke kan gå på Internettet, så skal du bruge vejledningen har jeg forbindelse til Internettet.

Du kan via din browser logge på den webmail, som udbyderen stiller til rådighed. Hvis du kan logge på og hente og afsende mail, så er fejlen i konfigurationen af dit mailprogram.

Hvis du anvender Microsoft Live mail, så bør du læse indlægget om ophør af Microsoft udsendelse af sikkerhedsrettelser og skifte til et andet mailprogram. Læs mere om Live Mail.

Hvis fejlen er på din enhed, så skal du i mailprogrammet kontrollere opsætningen af mailadresse, server, port og kryptering.  Du kan i indlægget om konfiguration af mailkonti for en række mailservices se, hvordan de skal konfigureres

Hvis du anvender Microsoft Outlook, så kan du i vejledningen Outlook vil ikke starte prøve at gendanne programmets brugerprofil

Her finder du et par mailservices

Du kan læse mere om problemer med

Flere indlæg om mail

Udgivet i Email, Fejlfinding og tagget , .