Office 365 abonnement

Opdateret januar 2020

Et Office 365 abonnement indeholder programmerne Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive,  Publisher og Access. Publisher og Accces er kun tilgængelig på en Pc. Øvrige er tilgængelige på Pc og online via https://office.com.

Office 365 kan installeres på Pc, Mac samt tablets og smartphones (android og iOS). Der kan registreres seks forskellige brugere, som hver har 1 TB data til rådighed. En bruger kan installere på et ubegrænset antal enheder (Pc, Mac, smartphones og tablets. En bruger kan dog kun være logget ind på fem enheder ad gangen.

Den årlige licensudgift har i en lang årrække været 799 DKK.

En Office 365 Personal licens kan anvendes af en registreret bruger, som kan installere Office 365 på et ubegrænset antal enheder og være logget ind på fem enheder ad gangen. Der er adgang til 1 TB data.

Den årlige licensudgift har i en lang årrække været 549 DKK.

Et Office 365 abonnement giver adgang til løbende opdateringer til seneste udgave. Herudover er det muligt efter et ransomware angreb, at genskabe OneDrive tilbage til et tidspunkt før angrebet, hvis du opdager det inden 30 dage.

Office 2019 box udgaven

Microsoft Office sælges også i en såkaldt “box udgave”, som ikke opdateres med ny funktionalitet. Du skal købe en ny licens for at opgradere fra Office 2016 til Office 2019 og har kun de normale 5 GB gratis plads på OneDrive og ikke indbygget mulighed for at genskabe OneDrive efter et Ransomware angreb.

Office 2019 med Word, PowerPoint og Excel. Listeprisen hos Microsoft er  1.200 DKK som et engangsbeløb. Du modtager sikkerhedsopdateringer i 10 år.

Du kan købe Office 2019 herunder med Outlook til en billigere pris ved at google efter Office 2019.

 

 

Udgivet i Brugerprogrammer.