Windows 10 20H2 opdatering

Microsoft har den 20. oktober 2020 frigivet en funktionsopdatering med navnet Windows 10 20H2 update.

Denne opdatering indeholder i modsætning til maj 2020 (2004) kun mindre ændringer.

Opdateringen vil blive rullet gradvis ud i løbet af den kommende tid. Du bør belært af erfaringerne afvente, at den bliver tilbudt, som en valgfri opdatering til din Pc.

Ændringerne er allerede blev installeret på din Pc, hvilket betyder, at opgraderingen vil aktivere ændringerne og derfor tage meget kort tid.

Du bør ikke aktivt søge efter og installere opdateringen de første par måneder, medens Microsoft retter fejl.

Der vil være Pc modeller, der som følge af kendte fejl vil være blokeret for opdateringer. Det kan eksempelvis  være gamle grafikdrivere. Microsoft vil hæve blokeringer i takt med at eksempelvis producenter af grafikdrivere opdaterer disse.

Ændringerne omfatter bl. a.

Den nye Microsoft Edge Chromium browser erstatter den oprindelige Edge Classic, hvis du ikke allerede har installeret den nye Edge browser. Læs mere om Edge Chromium.

Når du viser de åbne vinduer med ALT + TAB så får du også vist de åbne faneblade i Edge.

Brugergrænsefladen er blevet shinet op og Startmenuen har fået et nyt udseende, som tilpasser sig det thema, du har valgt i indstillingerne.

Når du i det gamle kontrolpanel vælger visning af systemoplysninger, bliver du dirigeret til Settings -> Start -> Om. Her vises systemoplysningerne. Du kan som noget nyt kopiere dem til udklipsholderen. Der er desuden en række link til andre systemindstillinger.

Herudover består den nye udgave primært af fejlrettelser.

Udgivet i Windows Update og tagget .