Google begrænser gratis plads til billeder

Google har primo december 2020 udsendt nye regler for hvor meget plads, du gratis kan bruge på Google Photos og hvordan de vil begynde at rydde op.

De nye regler træder i kraft den 1. juni 2021.

Du vil stadig have 15 GB lagerplads, men fra den 1. juni 2021 tæller den plads du bruger på billeder i høj kvalitet også med. Du vil få en mail hvis du overskrider loftet på 15 GB og vil have 3 måneder til at reducere den anvendte plads eller købe dig til mere plads. 100 GB koster pr. december 2020 170 Kr. om året. Denne plads kan deles med op til 5 andre personer.

Plads vises efter gældende regler
Du kan tjekke den anvendte plads ved at logge ind på din google konto, vælge Administrer din Google-konto.
På denne side vises din kontolagerplads. Det er pladsen efter de gældende regler, der vises. Du kan først se forbruget efter de nye regler pr. 1 juni 2021.

Google begynder desuden på at fjerne inaktive konti. En inaktiv konto er en konto, som ikke har været anvendt i mere end 2 år.

De nye regler vil blive håndhævet fra den 1. juni 2023.

Du kan læse mere om de detaljerede Regler om aktivitet og lagerplads.

Udgivet i Dine Data og tagget .