Windows 10 Maj 2020 funktionsopdatering

Microsoft har den 27. maj 2020 frigivet en funktionsopdatering med navnet Windows 10 maj 2020 update (2004).

Denne opdatering indeholder i modsætning til november 2019 (1909) opdateringen en lang række ændringer.

Microsoft nye udgave af Edge

Microsoft har den 15. januar 2020 frigivet en helt ny udgave af browseren Edge også kaldet Microsoft Edge Chromium. Den vil ultimo maj blive rullet ud i forbindelse med Windows 10 maj 2020 opdateringen version 2004.

Læs mere om den nye udgave, som er bygget ovenpå Google Chromium.

 

Support af Windows 7 er ophørt

Microsofts support af Windows 7 ophørte den 14. januar 2020. Denne dag frigav Microsoft de sidste sikkerhedsopdateringer til Windows 7. Du bør opdatere til Windows 10 eller måske skifte til Linux.

Løsning af problemer med mail

Der kan være mange årsager til problemer med at sende og modtage mail og mail, som forsvinder.

Opdatering af Windows 10

Microsoft udsender en række forskellige opdateringer til Windows 10 og ændrer løbende den måde, hvorpå du har mulighed for selv at styre, hvornår opdateringerne installeres.

 

iPhone Sikkerhed

Du bør gennemgå indstillingen af iPhone og iPad for at tilpasse sikkerhedsindstillingerne til din brug af enhederne. Beskrivelsen af hvor du finder de enkelte indstillinger er foretaget på en iPhone med iOS13.1. Der  kan være enkelte forskelle i indstillingsappen på iPad med iPadOS og ældre udgaver af styresystemet iOS.

 

Min trådløse printer virker ikke mere

Indlægget om fejlfinding af en trådløse printer som ikke længere vil udskrive er genudgivet i en helt ny udgave med flere .