Mobile enheder

Mobile enheder fra Apple (iPhone og iPad) anvender iOS som styresystem. Mobile enheder fra andre producenter anvender som hovedregel Android som styresystem. Android udvikles og vedligeholdes af Google.

Mail forsvinder på min telefon, tablet eller Pc

Jeg modtager min mail på min telefon (og tablet) og min Pc og oplever ofte, at mails forsvinder fra min telefon, når min mand har læst mail på sin Pc. Du kan ofte undgå dette ved at ændre indstilling af dit mailprogram

Hvor finder jeg kurser og manualer

Du kan på siden eKurser.nu  finde et stort antal gratis online kurser, hvor du kan lære at anvende en lang række programmer på PC og tablets. Du kan også finde brugervejledninger til din enhed på Internettet.

Mit digitale selvforsvar

Forbrugerrådet har udgivet en gratis app – Mit digitale selvforsvar -, der hjælper dig med at være sikker når du er online.

Den holder dig opdateret om de nyeste digitale trusler – direkte fra danske myndigheder og banker. Du kan i appen læse  gode råd om sikker adfærd på nettet.

Klargøring af mobil enhed til reparation

Når en tablet og smartphone skal indleveres til reparation, så bør du, hvis det er muligt at starte tage en backup af dine data og derefter fjerne dem fra enheden.

iPad og iPhone sikkerhed

Styresystemet, iOS, på iPad og iPhone er et forholdsvis sikkert styresystem og Apple foretager forholdsvis hyppige opdateringer med sikkerhedsrettelser på også forholdsvis gamle produkter.

Android sikkerhed

Android er styresystemet, som anvendes på en lang tablets og smartphones fra en lang række producenter. Android indeholder en række sikkerhedsfunktioner.