Min mail virker ikke mere

Der kan være flere årsager til, at din mail er holdt op med at virke. En årsag kan være, at problemet er hos din mailudbyder. En anden er, at der er fejl på din enhed.

Hvis du kan logge på din enhed og dit mailprogram starter, men du får en fejl ved modtagelse og afsendelse af mail, så bør du gå til din mail udbyders hjemmeside og finde oplysninger om driften af den pågældende mail services.

Konfiguration af mailkonti

Ved konfiguration af mailkonti skal anvendes en række oplysninger som afhænger af den aktuelle udbyder. I denne vejledning er disse oplysninger beskrevet for en række ofte anvendte mailudbydere.

Læs mere om konfiguration af mailkonti

Mine mails forsvinder

Jeg modtager min mail på min telefon (og tablet) og min Pc og oplever ofte, at mails forsvinder fra min telefon, når jeg har læst mail på min Pc eller omvendt. Gamle mail kan forsvinde og mails kan som uønsket mail putte sig i spammappen.

Mine gamle mails er forsvundet

Du kan ofte opleve at dine gamle mails er forsvundet. Hvis du stadig kan finde dine gamle mails på webmail eksempelvis gmail eller en Microsoft mail konto (hotmail, live.dk, outlook.dk), så er årsagen at dit mailprogram er konfigureret til kun at gemme mails i en kortere periode.

Andre indlæg om email