Windows 10 20H2 opdatering

Microsoft har den x. september 2020 frigivet en funktionsopdatering med navnet Windows 10 september 2020 update (2009). Opdateringen indeholder i modsætning til maj 2020 (2004) kun mindre ændringer.

Læs mere . . .

iPhone Sikkerhedsindstillinger

Kontrolleret januar 2020 Dette indlæg indeholder en detaljeret beskrivelse af de sikkerhedsindstillinger, du kan foretage på din  iPhone og iPad. Beskrivelsen af hvor du finder de enkelte indstillinger er foretaget på en iPhone med iOS13.1 Der kan være enkelte forskelle i indstillingsappen på iPad med iPadOS og ældre udgaver af styresystemet iOS. Hold dit Apple-id […]

Læs mere . . .

Windows 10 opdateringer

Microsoft udsender en række forskellige opdateringer til Windows 10 og ændrer løbende den måde hvorpå du har mulighed for selv at styre hvornår opdateringerne installeres. I dette  indlæg beskrives de forskellige opdateringer.

Læs mere . . .

Gode råd om billeder i Skyen

Du bør overføre dine billeder til skyen, en Pc eller en Mac. Det sikrer at du stadig har dine billeder hvis du mister din mobile enhed, udskifter den eller den ikke længere virker.

Læs mere . . .

Billedbehandling på Pc

Der findes et stort udvalg af Pc billedbehandlingsprogrammer fra appen der er en del af Windows, gode gratis programmer og de helt dyre programmer fra eksempelvis Adobe.

Læs mere . . .