Browsersikkerhed

Du kan reducere risikoen for at blive ramt af malware ved at udvise en sikker Internetadfærd, installere plugin og justere sikkerhedsopsætningen i din browser.

Læs mere om browsersikkerhed

Billeder i Skyen

Billeder kan uploades til skyen med henblik på backup, på at samle billeder fra flere enheder og for at dele billederne med familie og venner m.fl.

Læs mere om billeder i skyen

Min trådløse printer virker ikke mere

Hvis du oplever, at du ikke længere kan skrive ud på din trådløse printer, så er det ofte fordi din router har givet din printer en anden IP-adresse end den, der blev anvendt, da du installerede printeren.

Læs mere om indstilling af den trådløse printer

Find licensnøgler og kodeord

Der er når man skal geninstallere programmer efter en gendannelse af Windows ofte brug for licensnøgler, aktiveringskoder og andre kodeord. Hvis man har mistet dem, så kan de normalt findes med et værktøj før geninstallationen.

Læs mere om at finde licensnøgler og password

Udskrift fra E-boks er ulæselig

E-Boks og digital post på borger.dk har ændret den måde, hvorpå dokumenter vises og udskrives. Det har medført, at udskifter på en Pc kan blive utydelige og i værste fald ulæselige.

Læs mere om utydelige udskrifter fra E-boks

Privatlivsindstillinger

Windows 10 indsamler og sender i standard konfigurationen af privatlivsindstillingerne en lang række informationer – benævnt telemetri – til Microsoft om brugerens anvendelse af en Windows 10 Pc.

Læs mere om at konfigurere privatlivsindstillingerne